Bestuur

sep 302021
 

UPDATE – 30 september 2021

Aan alle ouders die een proefles hebben aangevraagd voor zijn of haar kind:

Er zijn momenteel heel erg veel aanvragen voor proeflessen. En daarnaast zijn een flink aantal trainingsgroepen vol. Dat betekent dat wij met wachtlijsten werken, soms zijn deze erg lang. We snappen dat kinderen graag direct willen beginnen en sommige kinderen moeten lang geduld hebben.

Wij vragen om uw begrip.

Bestuur 2TURN-Rotterdam

 Gepubliceerd door op 30 september 2021
sep 152021
 
Beste ouders,
Dit seizoen is de nieuwe oefenstof ingevoerd waardoor alle bestaande juryleden omgeschoold moeten worden naar de nieuwe oefenstof. We zijn daarom op zoek naar juryleden!
En klik op informatie of lees het stuk wat op die pagina staat.
Wij hopen dat er veel mensen nog steeds geïnteresseerd zijn en onze verenigingen willen helpen met nieuwe juryleden! Zo kunnen wij onze kinderen naar de wedstrijden blijven sturen! Want per wedstrijd moeten wij meerdere juryleden leveren, anders mogen wij niet meedoen aan de wedstrijden.
Als je interesse hebt stuur dan een mailtje: naar info@2turnrotterdam.nl. Zodra er nieuwe cursussen starten dan zullen we je informeren en kunnen we eventueel helpen met inschrijven.
Weten jullie anderen die geïnteresseerd zijn, laat het die dan even weten stuur het mailtje door of geef het door aan de trainer.
 Gepubliceerd door op 15 september 2021
sep 072021
 

Heeft uw zoon of dochter of jij zelf interesse in turnen, vraag dan 2 vrijblijvende proeflessen aan via het volgende adres: proefles@2turnrotterdam.nl

Vermeld hierbij de geboortedatum van uw zoon of dochter en de voorkeur voor dag en locatie.

Het kan zijn dat de groep vol zit, u kunt dan op een wachtlijst geplaatst worden. Soms duurt het erg lang voordat u aan de beurt bent

2TURN-Rotterdam

 Gepubliceerd door op 7 september 2021
jun 012021
 

Zoals vele sportverenigingen draait 2TURN volledig op vrijwilligers. Onze vrijwilligers, trainers, juryleden en bestuursleden steken veel vrije tijd in de vereniging. 2Turn hecht er veel belang aan dat trainers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn voor hun taak. All huidige hoofdtrainers zijn gediplomeerd en ook de meeste assistenten hebben inmiddels trainerscursussen succesvol afgerond. Daarnaast vervullen de trainers naast het trainerschap nog nevenactiviteiten zoals bijvoorbeeld het organiseren van de springdag en sponsorloop.

 

Helaas is het zo dat de basis aan bestuurders, trainers en assistenten van de vereniging smal is. Namens de vereniging roepen we jou als turner of turnsters en de ouders van onze jongere leden op om potentiële trainers of assistenten aan te dragen of je zelf aan te melden als bijvoorbeeld assistent, bestuurslid of jurylid.

 

Je kunt je melden bij de vereniging via info@2turnrotterdam.nl

 Gepubliceerd door op 1 juni 2021
mei 062014
 

SONY DSC25 April j.l. was voor onze voorzitter Annemiek van Venrooij een heugelijke dag. Zij werd door burgemeester Aboutaleb geridderd. Voor haar jaren lange inzet voor de turnsport. Als voorzitter van 2TURN-Rotterdam en als voorzitter van het rayon Zuid-Holland Zuid zet ze zich elke week weer in om het turnen voor vele honderden enthousiaste turners en turnsters mogelijk te maken.SONY DSC

Wij zijn erg trots op Annemiek!

 

Het bestuur bedankt Wendy Woudenberg, Mariëlle Prinsen-Goedegebuure en Nel Zaaijer voor het initiatief om dit voor elkaar te krijgen.

 Gepubliceerd door op 6 mei 2014