Bestuur

aug 202018
 

De schoolvakanties zitten er helaas bijna weer op. Maar het goede nieuws is dat de trainingen dan weer beginnen. Direct in de eerste week al. Vanaf maandag 27 Augustus staan de trainers en trainsters klaar om er met jullie weer een leuk en sportief seizoen van te maken.

Tot volgende week in de zaal!

 Gepubliceerd door op 20 augustus 2018
apr 042018
 

Rina das Dores is de moeder van een van onze leden en heeft zich aangemeld als vrijwiller om voor onze vereniging werkzaamheden te verrichten. Wij zijn hier erg blij mee. Hoe meer mensen zich inzetten hoe beter de vereniging functioneert.

Rina neemt alle aanvragen voor een proefles in behandeling en zal u of uw kind uitnodigen voor een proefles. Omdat er nog steeds wachtlijsten zijn voor een aantal groepen kan het soms wat langer duren voor u een uitnodiging ontvangt.

Om jullie beter van dienst te zijn hebben we vanaf heden ook een nieuw e-mailadres voor het aanvragen van proeflessen: proefles@2turnrotterdam.nl. Alleen emails naar dit adres worden in behandeling genomen!

Meer informatie over proeflessen is te vinden onder het kopje Contact.

 Gepubliceerd door op 4 april 2018
jan 052018
 

9 Januari – UPDATE:

Vandaag hebben wij een brief ontvangen van Sportbedrijf Rotterdam dat a.s. vrijdag de zalen TOCH open zullen zijn. Dat betekend dat de lessen, zowel locatie Kolkmanstraat in Blijdorp als locatie Pieter Postlaan in Overschie, WEL doorgaan.

Wij betreuren de gang van zaken door op deze manier onrust te zaaien door veel veranderende berichten naar jullie, onze leden, te sturen. Dit is voor ons echt overmacht en vloeit voort uit slechte communicatie van deze Rotterdams gemeentelijke dienst.

De leden die op vrijdag trainen zullen nog separaat een mail of app ontvangen dat de training toch doorgaat.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding hiervan dan wordt u verzocht deze schriftelijk te richten aan info@2turnrotterdam.nl

 Gepubliceerd door op 5 januari 2018
okt 192017
 

Vanaf maandag 23 Oktober gaat het nieuwe lesrooster in (direct na de herfstvakantie)!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn extra wedstrijd (selectie) groepen gecreeerd om hier mee meer kinderen de kans te geven om turnen als een wedstrijdsport te beoefenen.  Dat betekend schuiven met groepen, met trainers en lokaties. Een hele logistieke puzzle. En ook nog zo dat de bestaande groepen zo min mogelijk te wijzigingen. We zijn blij en trots dat het rooster nu af is en ingevoerd gaat worden.

 

Je vindt het rooster onder “Turnen bij 2Turn/Lesrooster & Contributie

 

Namens alle trainers en assistenten

Bestuur 2TURN

 Gepubliceerd door op 19 oktober 2017