Auteursarchief: Bestuur

UPDATE – januari 2023

Aan alle ouders die een proefles hebben aangevraagd voor zijn of haar kind:

De groepen zitten vol en de wachtlijsten lopen op. Hierdoor hebben wij moeten besluiten om voor alle meisjesgroepen geen kinderen meer op de wachtlijst te zetten. We vragen om uw begrip.

In de jongensgroepen zijn er nog wel plaatsen beschikbaar.

Wij vragen om uw begrip.

Bestuur 2TURN-Rotterdam

Beste ouders,
Dit seizoen is de nieuwe oefenstof ingevoerd waardoor alle bestaande juryleden omgeschoold moeten worden naar de nieuwe oefenstof. We zijn daarom op zoek naar juryleden!
En klik op informatie of lees het stuk wat op die pagina staat.
Wij hopen dat er veel mensen nog steeds geïnteresseerd zijn en onze verenigingen willen helpen met nieuwe juryleden! Zo kunnen wij onze kinderen naar de wedstrijden blijven sturen! Want per wedstrijd moeten wij meerdere juryleden leveren, anders mogen wij niet meedoen aan de wedstrijden.
Als je interesse hebt stuur dan een mailtje: naar info@2turnrotterdam.nl. Zodra er nieuwe cursussen starten dan zullen we je informeren en kunnen we eventueel helpen met inschrijven.
Weten jullie anderen die geïnteresseerd zijn, laat het die dan even weten stuur het mailtje door of geef het door aan de trainer.

Heeft uw zoon of dochter of jij zelf interesse in turnen, vraag dan 2 vrijblijvende proeflessen aan via het volgende adres: proefles@2turnrotterdam.nl

Vermeld hierbij de geboortedatum van uw zoon of dochter en de voorkeur voor dag en locatie.

Het kan zijn dat de groep vol zit, u kunt dan op een wachtlijst geplaatst worden. Soms duurt het erg lang voordat u aan de beurt bent.

LET OP: op dit moment is het alleen mogelijk om voor jongens een proefles aan te vragen. Alle andere groepen zitten vol. U kunt op dit moment ook niet op de wachtlijst geplaatst worden.

2TURN-Rotterdam

Zoals vele sportverenigingen draait 2TURN volledig op vrijwilligers. Onze vrijwilligers, trainers, juryleden en bestuursleden steken veel vrije tijd in de vereniging. 2Turn hecht er veel belang aan dat trainers goed opgeleid en gekwalificeerd zijn voor hun taak. All huidige hoofdtrainers zijn gediplomeerd en ook de meeste assistenten hebben inmiddels trainerscursussen succesvol afgerond. Daarnaast vervullen de trainers naast het trainerschap nog nevenactiviteiten zoals bijvoorbeeld het organiseren van de springdag en sponsorloop.

 

Helaas is het zo dat de basis aan bestuurders, trainers en assistenten van de vereniging smal is. Namens de vereniging roepen we jou als turner of turnsters en de ouders van onze jongere leden op om potentiële trainers of assistenten aan te dragen of je zelf aan te melden als bijvoorbeeld assistent, bestuurslid of jurylid.

 

Je kunt je melden bij de vereniging via info@2turnrotterdam.nl

Annemiek van Venrooij geridderd!

SONY DSC25 April j.l. was voor onze voorzitter Annemiek van Venrooij een heugelijke dag. Zij werd door burgemeester Aboutaleb geridderd. Voor haar jaren lange inzet voor de turnsport. Als voorzitter van 2TURN-Rotterdam en als voorzitter van het rayon Zuid-Holland Zuid zet ze zich elke week weer in om het turnen voor vele honderden enthousiaste turners en turnsters mogelijk te maken.SONY DSC

Wij zijn erg trots op Annemiek!

 

Het bestuur bedankt Wendy Woudenberg, Mariëlle Prinsen-Goedegebuure en Nel Zaaijer voor het initiatief om dit voor elkaar te krijgen.