jun 092020
 

Vanaf dinsdag 02 juni 2020 zijn de trainingen weer gestart. Uiteraard wel in aangepaste vorm, op het grasveld van Nenijto.

We kunnen vijf dagen per week van 17.00 uur tot ca. 20.00 uur gebruik maken van het grasveld met maximaal 40 kinderen (afhankelijk van aantal trainers). Op basis hiervan hebben we geprobeerd iedereen zoveel mogelijk op de vaste trainingsdag en waar mogelijk het vaste tijdstip minimaal één keer per week te laten trainen. Om aan de Coronaregels, de beschikbare tijden en de eisen van de verhuurder te kunnen voldoen is de trainingsduur teruggebracht naar 50 minuten per les. Van de train(st)er hoort u wanneer en hoe laat u bij de ingang van het veld wordt verwacht. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training en wacht bij de poort naar het grasveld.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van de train(st)er of assistent het sportterrein te betreden. De train(st)er of een van de assistenten komt 10 minuten voor aanvang van de training uw zoon/dochter halen bij de poort van het grasveld. Degene die komen brengen of halen blijven buiten de hekken. Tijdens de trainingen mogen de kinderen tot en met 12 jaar gezamenlijk trainen. Iedereen ouder dan 12 jaar traint op 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn een paar groepen met leeftijden onder en boven de 12 jaar. De trainers nemen passende maatregelen om de 1,5 meter te waarborgen.

Voor, tijdens en na elk trainingsuur worden de gebruikte spullen schoongemaakt. Binnen 10 minuten na elke training worden alle turn(st)ers door de train(st)er of assistent naar het hek gebracht om naar huis te gaan. Op die manier voorkomen we dat bij een leswissel er te veel personen op en om het veld zijn. Wij verzoeken u dan ook zo snel mogelijk uw weg te vervolgen zodat de volgende groep veilig het veld kan betreden.

De trainingen zijn buiten en tegen het einde van de dag. Het verzoek is daar qua kleding rekening mee te houden. Komen in een trainingspak met daaronder sportkleding biedt de mogelijkheid om de kleding tijdens de les aan te passen naar de omstandigheden.

Verder willen we u vragen om bij elke training 2 volle flesjes water van elk 0,5 liter mee te geven. Die kunnen gebruikt worden als gewichtjes. Tot slot willen we u vragen een strandlaken/-handdoek of een yogamatje mee te geven. Een deel van de oefeningen doen we op de grond en een handdoek of matje is dan net iets comfortabeler.

Langs deze weg wensen wij iedereen veel plezier de komende weken. We hopen op mooi weer zodat alle trainingen door kunnen gaan.

Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe leden aannemen. Aanvragen worden op dit moment ook niet bekeken.

Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur en de trainers van 2TURN-Rotterdam

 Gepubliceerd door op 9 juni 2020
aug 202018
 

De schoolvakanties zitten er helaas bijna weer op. Maar het goede nieuws is dat de trainingen dan weer beginnen. Direct in de eerste week al. Vanaf maandag 27 Augustus staan de trainers en trainsters klaar om er met jullie weer een leuk en sportief seizoen van te maken.

Tot volgende week in de zaal!

 Gepubliceerd door op 20 augustus 2018
apr 042018
 

Rina das Dores is de moeder van een van onze leden en heeft zich aangemeld als vrijwiller om voor onze vereniging werkzaamheden te verrichten. Wij zijn hier erg blij mee. Hoe meer mensen zich inzetten hoe beter de vereniging functioneert.

Rina neemt alle aanvragen voor een proefles in behandeling en zal u of uw kind uitnodigen voor een proefles. Omdat er nog steeds wachtlijsten zijn voor een aantal groepen kan het soms wat langer duren voor u een uitnodiging ontvangt.

Om jullie beter van dienst te zijn hebben we vanaf heden ook een nieuw e-mailadres voor het aanvragen van proeflessen: proefles@2turnrotterdam.nl. Alleen emails naar dit adres worden in behandeling genomen!

Meer informatie over proeflessen is te vinden onder het kopje Contact.

 Gepubliceerd door op 4 april 2018
jan 052018
 

9 Januari – UPDATE:

Vandaag hebben wij een brief ontvangen van Sportbedrijf Rotterdam dat a.s. vrijdag de zalen TOCH open zullen zijn. Dat betekend dat de lessen, zowel locatie Kolkmanstraat in Blijdorp als locatie Pieter Postlaan in Overschie, WEL doorgaan.

Wij betreuren de gang van zaken door op deze manier onrust te zaaien door veel veranderende berichten naar jullie, onze leden, te sturen. Dit is voor ons echt overmacht en vloeit voort uit slechte communicatie van deze Rotterdams gemeentelijke dienst.

De leden die op vrijdag trainen zullen nog separaat een mail of app ontvangen dat de training toch doorgaat.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding hiervan dan wordt u verzocht deze schriftelijk te richten aan info@2turnrotterdam.nl

 Gepubliceerd door op 5 januari 2018