sep 062016
 

Turnen in de lift, het Sanne-effect?

De Nederlandse turners en turnsters hebben het uitstekend gedaan tijdens de Olympische Spelen, met de gouden medaille van Sanne Wevers als bekroning en erkenning van de Nederlandse turnsport.

Mogelijk heeft dit gezorgd voor extra grote interesse van kinderen om te willen turnen, het aantal aanvragen voor proeflessen is dit seizoen erg groot.

26-Oktober-2016: Update

Het aantal aanvragen voor een proefles blijft onverminderd groot. We vragen u, als u een mail heeft gestuurd met het verzoek om een proefles voor uw zoon of dochter, nog even geduld te hebben. Aanvragen worden chronologisch verwerkt.

28-September-2016: Update

Vanaf vandaag nodigen we weer kinderen uit die een proefles hebben aangevraagd. Dit gaat op chronologische volgorde.  Ook lopen bepaalde groepen vol, met name de leeftijdsgroep 7-8 jaar op donderdag EN vrijdag in Blijdorp.  Vanwege het groot aantal aanvragen en wachtlijsten op bepaalde groepen betekend dit dat we sommige aanvragen voorlopig nog niet kunnen honoreren en andere kinderen langer zullen moeten wachten voor ze een oproep ontvangen.

 

Namens het bestuur van 2TURN

Marc Peeters (Secretaris)

 Gepubliceerd door op 6 september 2016
sep 042016
 

In verband met werk- en studieverplichtingen van de trainers zijn vanaf dit seizoen de trainingstijden van de jongens recreatie op woensdag aangepast. Ze beginnen een half uur later.  Ook is er een aanpassing gedaan in de leeftijdsverdeling van de groepen.

 

Namens 2TURN

Marc Peeters (secretaris)

 Gepubliceerd door op 4 september 2016