sep 302021
 

UPDATE – 30 september 2021

Aan alle ouders die een proefles hebben aangevraagd voor zijn of haar kind:

Er zijn momenteel heel erg veel aanvragen voor proeflessen. En daarnaast zijn een flink aantal trainingsgroepen vol. Dat betekent dat wij met wachtlijsten werken, soms zijn deze erg lang. We snappen dat kinderen graag direct willen beginnen en sommige kinderen moeten lang geduld hebben.

Wij vragen om uw begrip.

Bestuur 2TURN-Rotterdam

 Gepubliceerd door op 30 september 2021
sep 152021
 
Beste ouders,
Dit seizoen is de nieuwe oefenstof ingevoerd waardoor alle bestaande juryleden omgeschoold moeten worden naar de nieuwe oefenstof. We zijn daarom op zoek naar juryleden!
En klik op informatie of lees het stuk wat op die pagina staat.
Wij hopen dat er veel mensen nog steeds geïnteresseerd zijn en onze verenigingen willen helpen met nieuwe juryleden! Zo kunnen wij onze kinderen naar de wedstrijden blijven sturen! Want per wedstrijd moeten wij meerdere juryleden leveren, anders mogen wij niet meedoen aan de wedstrijden.
Als je interesse hebt stuur dan een mailtje: naar info@2turnrotterdam.nl. Zodra er nieuwe cursussen starten dan zullen we je informeren en kunnen we eventueel helpen met inschrijven.
Weten jullie anderen die geïnteresseerd zijn, laat het die dan even weten stuur het mailtje door of geef het door aan de trainer.
 Gepubliceerd door op 15 september 2021
sep 072021
 

Heeft uw zoon of dochter of jij zelf interesse in turnen, vraag dan 2 vrijblijvende proeflessen aan via het volgende adres: proefles@2turnrotterdam.nl

Vermeld hierbij de geboortedatum van uw zoon of dochter en de voorkeur voor dag en locatie.

Het kan zijn dat de groep vol zit, u kunt dan op een wachtlijst geplaatst worden. Soms duurt het erg lang voordat u aan de beurt bent

2TURN-Rotterdam

 Gepubliceerd door op 7 september 2021