jun 092020
 

Vanaf dinsdag 02 juni 2020 zijn de trainingen weer gestart. Uiteraard wel in aangepaste vorm, op het grasveld van Nenijto.

We kunnen vijf dagen per week van 17.00 uur tot ca. 20.00 uur gebruik maken van het grasveld met maximaal 40 kinderen (afhankelijk van aantal trainers). Op basis hiervan hebben we geprobeerd iedereen zoveel mogelijk op de vaste trainingsdag en waar mogelijk het vaste tijdstip minimaal één keer per week te laten trainen. Om aan de Coronaregels, de beschikbare tijden en de eisen van de verhuurder te kunnen voldoen is de trainingsduur teruggebracht naar 50 minuten per les. Van de train(st)er hoort u wanneer en hoe laat u bij de ingang van het veld wordt verwacht. Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training en wacht bij de poort naar het grasveld.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van de train(st)er of assistent het sportterrein te betreden. De train(st)er of een van de assistenten komt 10 minuten voor aanvang van de training uw zoon/dochter halen bij de poort van het grasveld. Degene die komen brengen of halen blijven buiten de hekken. Tijdens de trainingen mogen de kinderen tot en met 12 jaar gezamenlijk trainen. Iedereen ouder dan 12 jaar traint op 1,5 meter afstand van elkaar. Er zijn een paar groepen met leeftijden onder en boven de 12 jaar. De trainers nemen passende maatregelen om de 1,5 meter te waarborgen.

Voor, tijdens en na elk trainingsuur worden de gebruikte spullen schoongemaakt. Binnen 10 minuten na elke training worden alle turn(st)ers door de train(st)er of assistent naar het hek gebracht om naar huis te gaan. Op die manier voorkomen we dat bij een leswissel er te veel personen op en om het veld zijn. Wij verzoeken u dan ook zo snel mogelijk uw weg te vervolgen zodat de volgende groep veilig het veld kan betreden.

De trainingen zijn buiten en tegen het einde van de dag. Het verzoek is daar qua kleding rekening mee te houden. Komen in een trainingspak met daaronder sportkleding biedt de mogelijkheid om de kleding tijdens de les aan te passen naar de omstandigheden.

Verder willen we u vragen om bij elke training 2 volle flesjes water van elk 0,5 liter mee te geven. Die kunnen gebruikt worden als gewichtjes. Tot slot willen we u vragen een strandlaken/-handdoek of een yogamatje mee te geven. Een deel van de oefeningen doen we op de grond en een handdoek of matje is dan net iets comfortabeler.

Langs deze weg wensen wij iedereen veel plezier de komende weken. We hopen op mooi weer zodat alle trainingen door kunnen gaan.

Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe leden aannemen. Aanvragen worden op dit moment ook niet bekeken.

Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur en de trainers van 2TURN-Rotterdam

 Gepubliceerd door op 9 juni 2020

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.