Nieuwe manier van aanmelden proeflessen

We hebben een nieuwe manier van aanmelden voor proeflessen ontwikkeld! Via de link hieronder kunt u zich aanmelden voor een proefles. Via de link komt u op een inschrijfformulier en kunt u de gewenste groep en dag selecteren. Het is alleen mogelijk om voor de groepen die u ziet in te schrijven. Staat uw keuze er niet tussen, dan is de wachtlijst vol en is het voor nu niet mogelijk om in te schrijven voor die les.
Er is ook ruimte voor opmerkingen. In het opmerkingenveld kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u geen voorkeur heeft voor een dag. Zo hoeft u zich niet voor meerdere groepen aan te melden.

Wilt u weten welke lessen op welke dagen gegeven worden? Kijk dan op ons lesrooster op onze website. Daar staan ook de tarieven vermeld.

Link naar het inschrijfformulier: https://2turnrotterdam.club-assistent.nl/lidworden

Wij hopen dat dit u meer duidelijkheid geeft. U ziet meteen wat er beschikbaar is en kunt kijken of die dag wel past in uw gezinssituatie.

Zijn er vragen over proeflessen? Dan kunt u mailen naar proefles@2turnrotterdam.nl. Vragen om op de wachtlijst te komen voor groepen die vol zijn, is niet mogelijk via de mail. Dit gaat nu uitsluitend via bovenstaande link.

Zijn er algemene vragen, kunt u mailen naar info@2turnrotterdam.nl