jun 302014
 
Beste ouders,
Vorig seizoen is de nieuwe oefenstof ingevoerd waardoor alle bestaande juryleden omgeschoold moesten worden naar de nieuwe oefenstof. Dit heeft veel tijd in beslag genomen, daarom zijn er ook niet heel veel nieuwe cursussen gekomen de afgelopen tijd. Helaas heeft niet ieder oud jurylid zijn licentie verlengd waardoor wij nu helaas nog maar 2 juryleden met licentie hebben (Audrey voor de meisjes en Maurice voor de jongens).
Net voor de vakantie zijn een aantal leden en ouders gestart met een nieuwe cursus, maar 2TURN is altijd op zoek naar juryleden.
De cursus bestaat uit 3 instructieblokken en je kan een heleboel zelf thuis oefenen via een online module!
En klik op informatie of lees het stuk wat op die pagina staat.
Wij hopen dat er veel mensen nog steeds geïnteresseerd zijn en onze verenigingen willen helpen met nieuwe juryleden! Zo kunnen wij onze kinderen naar de wedstrijden blijven sturen! Want per wedstrijd moeten wij meerdere juryleden leveren, anders mogen wij niet meedoen aan de wedstrijden.
Als je interesse hebt stuur dan een mailtje: naar info@2turnrotterdam.nl of jeanne.vandijk@live.nl. Zodra er nieuwe cursussen starten dan zullen we je informeren en kunnen we eventueel helpen met inschrijven.
Weten jullie anderen die geïnteresseerd zijn, laat het die dan even weten stuur het mailtje door of geef het door aan de trainer.
Groetjes Audrey en Jeanne
 Gepubliceerd door op 30 juni 2014

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.