Kleding

 

Bijgewerkt: 20 Februari 2015

PRESENTEERPAKKEN

Sinds 2015 dragen onze turnsters de groen/zwarte presentatie/trainingspakken van 2TURN. Met dank aan onze sponsor fredict voor de financiele bijdrage zodat we de pakken zo laag mogelijk in prijs hebben kunnen houden. Een of twee keer per jaar maken we een inventarisatie wie nog een pak nodig heeft of wie aan een (groter) pak toe is. U krijgt hier dan een melding of brief via de trainers over.

TP voor achter

 

 

 

 

 

TURNPAKJES

Het bestellen van turnpakjes gebeurt via de trainers. Recreanten kunnen het FORMULIER hier invullen en vervolgens aan de trainer geven. Het pakje wordt dan besteld.

Tijdens de lessen van 2TURN-Rotterdam is het verplicht voor de turn(st)ers om een turnpakje te dragen. Als uw zoon of dochter meedoet aan wedstrijden buiten de vereniging (bv TUCO of Rayoncup), is het verplicht om het verenigingspakje te dragen. Momenteel wordt er door de diverse groepen in de volgende pakjes geturnd.

 

Meisjes Recreatie               Zwart pakje met groen pand mouwloos met bijpassende zwarte broek

Meisjes Selectie                  Groen/Zwart pakje met lange mouwen met bijpassende zwarte broek

Jongens Recreatie             Wit T-shirt met een blauwe broek

Let op: Tijdens het uitvoeren van de oefeningen op de wedstrijden is het voor dames niet toegestaan om het broekje te dragen.

 Gepubliceerd door op 25 september 2012