jun 142015
 

Zo, het geld is geteld hoor! Met de sponsorloop is dit jaar € 1.652 opgehaald! De jongens en meisjes hebben weer goed hun best gedaan dit jaar. In de week van 20 t/m 24 april werd in iedere les hard en veel geturnd om zoveel mogelijk rondjes te behalen en natuurlijk zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging. In alle lessen waren rode en bezwete gezichtjes te zien. Een ander parcours zorgde dit jaar voor veel enthousiaste kinderen. Koprollen, springen, over balken lopen, allerlei vormen van turnen kwamen naar voren in dit nieuwe parcours. We zijn tenslotte een turnvereniging.

Top3

De winnaars van de sponsorloop zijn bekend! Deze top 3 heeft het meeste geld opgehaald. Op nummer 1 Mila uit de selectie met 129,20 euro. Op nummer 2 de zusjes Sara en Nina, die samen 126 euro ophaalde. En de top 3 is compleet met Simone die 116,50 euro bij elkaar wist te turnen! Super goed gedaan! Jullie hebben de prijsjes al van de train(st)er ontvangen, veel plezier ermee!

Dit jaar werd de sponsorloop gecombineerd met de kijk-doedag! Ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes waren van harte welkom om de jongens en meisjes aan te moedigen. Na afloop van de sponsorloop was het hun beurt. Samen met hun kind/kleinkind/neefje/nichtje werden alle turnkunsten getoond.

 

Wij willen iedereen die gesponsord heeft heel erg bedanken! En natuurlijk ook alle jongens en meisjes die zo hard hun best hebben gedaan!

 

Dewi Knijnsmit

 Gepubliceerd door op 14 juni 2015