Nieuws

 

Hier vindt u het actuele nieuws van 2Turn!

23 jan. ’15: Overschie Sport Gratis (OSG) stopt

OSG was een initiatief van de (voormalige) deelgemeente Overschie om kinderen te stimuleren te gaan sporten. De regeling hield in dat de deelgemeente voor elk kind EEN sport vergoedde. Met de opheffing van de deelgemeentes komt nu een einde aan de regeling OSG en wel als volgt:

De einddatum van de vergoeding van de lidmaatschappen zal zijn op 1 juli 2015.

Indien u voor 1 december 2014 reeds deelnemer was van Overschie Sport Gratis dan heeft u nog recht op een vergoeding voor het lidmaatschap tot uiterlijk 1 juli 2015. Belangrijk is dat u op korte termijn het hiervoor benodigd formulier invult. Voor uw als deelnemend 2TURN lid betekend dit dat u na 1 juli 2015 zelf de reguliere contributie kosten aan 2TURN verschuldigd bent en u vanaf het 3de kwartaal 2015 van ons hiervoor facturen zult gaan ontvangen.

Voor nieuwe leden is het dus niet mogelijk om nog aan OSG deel te nemen. Een mogelijk alternatief voor een vergoeding van de sportcontributiekosten is het Jeugdsportfonds. U zult zelf met dit fonds contact moeten opnemen voor de regels en voorwaarden voor een eventuele deelname.

 Gepubliceerd door op 19 februari 2012