Auteursarchief: Redactie

Nieuwe manier van aanmelden proeflessen

We hebben een nieuwe manier van aanmelden voor proeflessen ontwikkeld! Via de link hieronder kunt u zich aanmelden voor een proefles. Via de link komt u op een inschrijfformulier en kunt u de gewenste groep en dag selecteren. Het is alleen mogelijk om voor de groepen die u ziet in te schrijven. Staat uw keuze er niet tussen, dan is de wachtlijst vol en is het voor nu niet mogelijk om in te schrijven voor die les.
Er is ook ruimte voor opmerkingen. In het opmerkingenveld kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u geen voorkeur heeft voor een dag. Zo hoeft u zich niet voor meerdere groepen aan te melden.

Wilt u weten welke lessen op welke dagen gegeven worden? Kijk dan op ons lesrooster op onze website. Daar staan ook de tarieven vermeld.

Link naar het inschrijfformulier: https://2turnrotterdam.club-assistent.nl/lidworden

Wij hopen dat dit u meer duidelijkheid geeft. U ziet meteen wat er beschikbaar is en kunt kijken of die dag wel past in uw gezinssituatie.

Zijn er vragen over proeflessen? Dan kunt u mailen naar proefles@2turnrotterdam.nl. Vragen om op de wachtlijst te komen voor groepen die vol zijn, is niet mogelijk via de mail. Dit gaat nu uitsluitend via bovenstaande link.

Zijn er algemene vragen, kunt u mailen naar info@2turnrotterdam.nl

Wachtlijst voor 4, 5 en 6 jarigen open!

Update november 2023

We hebben de laatste tijd veel kinderen kunnen plaatsen, waardoor onze wachtlijsten korter zijn geworden. We kunnen daarom melden dat de wachtlijst voor de 5 en 6 jarigen open is! De wachtlijst voor 4 jarigen is ook nog open.

De wachtlijsten voor meisjes van 7 jaar en ouder is helaas nog gesloten.

Wilt u een proefles aanvragen voor uw dochter? Mail dan naar proefles@2turnrotterdam.nl. Vermeld daarbij de geboortedatum en de voorkeur voor dag.

Wachtlijst nu ook voor 7-8 jarigen gesloten

In augustus konden we nog melden dat de proeflessen voor 7-8 jarigen weer geopend was. We hebben zoveel aanmeldingen gehad, dat de wachtlijst nu dusdanig oploopt, dat wij helaas genoodzaakt zijn de wachtlijst voor 7-8 jarigen te sluiten. Dit geldt helaas ook nog steeds voor 5-6 jarigen en 9-11 jarigen.

De wachtlijst voor 4 jarigen is nog wel steeds open! Aanmelden voor een proefles gaat via proefles@2turnrotterdam.nl met daarin vermeld naam en geboortedatum van uw kind.

Mocht u een turntrainer/turntrainster kennen die misschien wel lessen bij ons wil verzorgen, mail ons op info@2turnrotterdam.nl ! Bij meer trainers kunnen wij meer kinderen plaatsen en kunnen we hopelijk de wachtlijsten weer open zetten!!!

Start nieuwe seizoen 2023-2024 en update wachtlijsten

Per 21 augustus 2023 zijn de trainingen weer van start gegaan. Wij hopen dat iedereen een geweldige zomervakantie heeft gehad en weer opgeladen is voor turnen!

Helaas hebben bij door het gebrek van een trainer moeten besluiten om te stoppen met het jongensturnen. Alle leden zijn al voor de zomervakantie geïnformeerd.

Gelukkig is er ook wat goed nieuws te vertellen, want de wachtlijsten voor 4 jarigen en 7-8 jarigen zijn weer open! Als u uw kind wilt aanmelden voor turnlessen, kunt u mailen naar proefles@2turnrotterdam.nl. Vermeld daarbij de geboortedatum van uw kind.

Helaas zijn de groepen voor 5-6 jarigen en 9-11 jarigen vol en is het helaas ook niet mogelijk om op de wachtlijst te komen.

Start nieuwe seizoen 2022- 2023

Per 21 augustus 2022 zijn de trainingen weer van start gegaan. Wij hopen dat iedereen een geweldige zomervakantie heeft gehad en weer opgeladen is voor turnen! Voor de recreatiegroepen zijn er wijzigingen opgetreden in het lesrooster. Alle leden zijn reeds geïnformeerd. Kijk bij het kopje lesrooster voor meer informatie.